Beef en Steak

Stoofvlees op Master touch premium

 
 

W3b3r-Bokx

Sprokkelaar
Berichten
37
Gisteren de bbq goed schoongemaakt en vandaag was het tijd voor stoofvlees.
Hiermee ook gelijk voor het eerst de minion methode gebruikt in combi met de rookring en diffuser plate.

Vlees mooi op smaak gemaakt met een speciaal stoofbiertje en +/- 5 uurtjes laten stoven.

Was heerlijk en de minion methode is goed bevallen. Nog wat fine tunen voor een volgende keer, maar een mooie test geweest in deze sessie 馃檪

1000015350.jpg


1000015351.jpg


1000015353.jpg


1000015355.jpg


1000015362.jpg


1000015363.jpg
 
Poeh lekker zeg, er is niet veel lekkerder dan een patatje met stoofvlees馃榿. Beste lading vlees ook en wat goed gevonden, eem stoofbiertje. Goed gelukt zo te zien!

馃挭馃徏
 
Poeh lekker zeg, er is niet veel lekkerder dan een patatje met stoofvlees馃榿. Beste lading vlees ook en wat goed gevonden, eem stoofbiertje. Goed gelukt zo te zien!

馃挭馃徏
Klopt was ook heerlijk! Was gelijk een voorraad voor in de vriezer 馃榿. Het stoofbiertje is echt een aanrader!
 
Zag er heerlijk uit!
Heb je de diffuser plate dan wel of niet gebruikt?
Want op de foto met je DO lag ze er niet meer tussen
 
Terug
Bovenaan Onderaan