Beef en Steak

Stoofribben in zoete saus. Gewoon omdat het heel er lekker is.

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.060
Ik heb het recept al eens gepost. Maar gewoon omdat het heel erg lekker is en omdat ik streekwijngaard een plezier wilde doen.
Kleine toevoeging gedaan. 50 gr. hamblokjes en 100 gr kastanjechampignons toegevoegd.

Het nodigde uit om een Rochefort 10 erbij te pakken. (moest toch wachten)

Bij het eten een Rondo. Mooie stevige wijn. Wel bijtijds open zetten om te ademen.

Daarbij een aardappelgratin van aardappel, prei, knoflook en sjalot.

Eten maar.

IMG_8266.jpg

IMG_8265.jpg

IMG_8264.jpg

IMG_8268.jpg

IMG_8269.jpg
IMG_8270.jpg
IMG_8271.jpg

IMG_8272.jpg
IMG_8272A.jpg
IMG_8274.jpg
IMG_8276.jpg
 
Mooi!

Dat ziet er fantastisch uit, inclusief passende drank. 😋😋
 
:love: eten gewoon zoals het bedoeld is. Heerlijk weer Peter.
 
Lekker hoor 😋
 
Wat een heerlijk troostvoedsel Peter!
Daar wordt de inwendige mens blij van met dit druiligere weer

Het nodigde uit om een Rochefort 10 erbij te pakken. (moest toch wachten)
Hahaha Dat is aug un verrekte lekker beerke 😄
 
Mooi gerecht geworden, het ziet er heerlijk uit!!
Die witte dingen, zijn dat schorseneren?
Wij hebben dit recept met de ribben ook eens gemaakt maar vonden het te zoet, tenminste te zoet voor onze smaak 😜
 
Mooi gerecht geworden, het ziet er heerlijk uit!!
Die witte dingen, zijn dat schorseneren?
Wij hebben dit recept met de ribben ook eens gemaakt maar vonden het te zoet, tenminste te zoet voor onze smaak 😜
Nee, pastinaak.

Peperkoek eruit laten en een zuurder biertje nemen.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jet
Ziet er toch weer erg lekker uit Peter.
 
Noh lekker hoor! Heerlijk biertje ook 👍🏻
 
Terug
Bovenaan Onderaan