- Berichten
- 907
Vorige week is onze tweede dochter geboren. De kraamzorg is er voor de zorg voor moeder en kind, maar gelukkig kon ik het ook erg goed met haar vinden. Dat kwam mede door de gedeelde passie voor lekker eten.
Tijdens één van de vele gesprekken kwamen de stoofperen aan bod. Ze vertelde dat haar schoonmoeder een boomgaard heeft met onder andere Gieser Wildeman peren. De andere dag stond ze met een tas met een paar kilo peren voor de deur.
Vandaag maar eens een pannetje gemaakt. Op grote lijnen een recept van AH gevolgd met onder andere rode wijn, suiker, kaneelstokjes, kruidnagels, laurierblaadjes en citroenschil.
Paar uur op de BBQ laten stoven op 130-140 graden.
Tijdens één van de vele gesprekken kwamen de stoofperen aan bod. Ze vertelde dat haar schoonmoeder een boomgaard heeft met onder andere Gieser Wildeman peren. De andere dag stond ze met een tas met een paar kilo peren voor de deur.
Vandaag maar eens een pannetje gemaakt. Op grote lijnen een recept van AH gevolgd met onder andere rode wijn, suiker, kaneelstokjes, kruidnagels, laurierblaadjes en citroenschil.
Paar uur op de BBQ laten stoven op 130-140 graden.