En weer een recept van onze grootmeester; Steven R!
Vandaag vers "vangvlees" gehaald bij de slachterij. Daar gelijk duidelijke uitleg gekregen dat de vang enkel bestaat uit pezen ed. dus het vlees wat daar onder zit "flank",... mee gekregen. Altijd leuk om daar termen te gebruiken die je tegen komt op internet,.. die mannen staan dan al snel klaar met hun opmerkingen; 't is hier geene Jumbo!!
Enfin,.. starten maar. Bosuitjes samen met paprika is sowieso mijn favoriet en dan vlees erbij,... moet goed komen:
2014-08-13 Runderfajita's 01 by
Bidle, on Flickr
2014-08-13 Runderfajita's 02 by
Bidle, on Flickr
De paprika weer in vieren gedeeld,.. scheelt weer draaien en worden ze sneller mooi zwart.
2014-08-13 Runderfajita's 03 by
Bidle, on Flickr
2014-08-13 Runderfajita's 05 by
Bidle, on Flickr
Vlees stond al even in de rub en was nu aan de beurt:
2014-08-13 Runderfajita's 06 by
Bidle, on Flickr
Snel even mijn nieuwe gietijzeren rooster uitproberen,... altijd een leuk moment natuurlijk!!
2014-08-13 Runderfajita's 07 by
Bidle, on Flickr
Na ruim 3 minuten elke kant even er af,.... zat een dikker stuk aan en die wilde ik even iets langer erop hebben:
2014-08-13 Runderfajita's 08 by
Bidle, on Flickr
Hoppa, alles even klaarleggen op mijn plankje en weer snel in elkaar zetten en genieten:
2014-08-13 Runderfajita's 09 by
Bidle, on Flickr
Twee close-ups:
2014-08-13 Runderfajita's 10 by
Bidle, on Flickr
2014-08-13 Runderfajita's 11 by
Bidle, on Flickr
Oh bijna vergeten,... en natuurlijk netjes opgerold!
2014-08-13 Runderfajita's 12 by
Bidle, on Flickr
Dit was echt erg lekker,.... de rub was vrij pittig, maar icm met de pico de gallo en de paprika was het perfect!! Kortom heb weer heerlijk gegeten.