- Berichten
- 1.983
Wat was dit een leuke sessie,.... echt lekker bezig geweest en als ik het naar me zin heb dan regent het gelijk foto's. Was daarbij ook erg lekker.
Alles verzamelen en bereiden:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 01 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 02 by Bidle, on Flickr
Stukje vlees netjes opengesneden, insmeren en inwikkelen met pancetta:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 03 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 04 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 05 by Bidle, on Flickr
Bidle01 is weer eens aan de beurt. We zijn echt vriendjes want gelijk zonder aanpassingen is die perfect op temperatuur. Geeft toch elke keer een soort van kick.
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 07 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 08 by Bidle, on Flickr
Vlees mag erop en gelijk even een beetje kersenhout op maat gemaakt. Gewoon van een stammetje even intikken met een klein bijltje en dan kun je met gemak de snippers netjes afbreken. Dat levert natuurlijk rook en dus even spieken voor een paar mooie foto's.
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 09 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 10 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 11 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 12 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 13 by Bidle, on Flickr
En na een uurtje is de varkenslende klaar en mag die er af en even rusten. Daarna natuurlijk even aansnijden:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 14 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 15 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 16 by Bidle, on Flickr
Opdienen en genieten. Vlees was heerlijk mals en de tapenade een geslaagde toevoeging:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 17 by Bidle, on Flickr
Twee close-ups:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 18 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 19 by Bidle, on Flickr
Alles verzamelen en bereiden:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 01 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 02 by Bidle, on Flickr
Stukje vlees netjes opengesneden, insmeren en inwikkelen met pancetta:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 03 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 04 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 05 by Bidle, on Flickr
Bidle01 is weer eens aan de beurt. We zijn echt vriendjes want gelijk zonder aanpassingen is die perfect op temperatuur. Geeft toch elke keer een soort van kick.
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 07 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 08 by Bidle, on Flickr
Vlees mag erop en gelijk even een beetje kersenhout op maat gemaakt. Gewoon van een stammetje even intikken met een klein bijltje en dan kun je met gemak de snippers netjes afbreken. Dat levert natuurlijk rook en dus even spieken voor een paar mooie foto's.
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 09 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 10 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 11 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 12 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 13 by Bidle, on Flickr
En na een uurtje is de varkenslende klaar en mag die er af en even rusten. Daarna natuurlijk even aansnijden:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 14 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 15 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 16 by Bidle, on Flickr
Opdienen en genieten. Vlees was heerlijk mals en de tapenade een geslaagde toevoeging:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 17 by Bidle, on Flickr
Twee close-ups:
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 18 by Bidle, on Flickr
2014-09-14 Varkenslende met tapenade 19 by Bidle, on Flickr