Tijd om weer eens iets te posten ![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
De ingredienten
700 gr varkenshaas
1 kleine uit, fijn gehakt
4 teentjes knoflook, fijn gehakt
2 eetlepels bruine suiker
1-2 rode chili pepers
1/2 kop sojasaus
1/4 kop vers limoensap
1/4 kop (banenen)ketchup (helaas had de toko geen bananenketchup...uitverkocht :shock![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
2 theelepels vers gemalen zwarte peper
1 blikje 7-up
ik heb het vlees in plakken van 0,5 cm dik en 2,5 cm breed gesneden en vervolgens 24 uur laten marineren
Ik heb de overgebleven marinade ingekookt tot een dikke saus om mee te moppen(op het bord meer erbij vond ik niet nodig)
Direct op ongeveer 225 graden, 2 minuten per kant en na het draaien even insmeren, na 8-10 minuten zijn ze klaar.
Maiskolkfje erbij, lekker hoor![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Eindresultaat
En een bordje vol, was erg lekker! deze ga ik vaker maken.
Recept van steven raichlen uit planet bbq blz 44/45
Bedankt voor het kijken![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
De ingredienten
![DSC_0030.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0030.jpg)
700 gr varkenshaas
1 kleine uit, fijn gehakt
4 teentjes knoflook, fijn gehakt
2 eetlepels bruine suiker
1-2 rode chili pepers
1/2 kop sojasaus
1/4 kop vers limoensap
1/4 kop (banenen)ketchup (helaas had de toko geen bananenketchup...uitverkocht :shock
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
2 theelepels vers gemalen zwarte peper
1 blikje 7-up
ik heb het vlees in plakken van 0,5 cm dik en 2,5 cm breed gesneden en vervolgens 24 uur laten marineren
![DSC_0031.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0031.jpg)
Ik heb de overgebleven marinade ingekookt tot een dikke saus om mee te moppen(op het bord meer erbij vond ik niet nodig)
![DSC_0034.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0034.jpg)
![DSC_0033.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0033.jpg)
Direct op ongeveer 225 graden, 2 minuten per kant en na het draaien even insmeren, na 8-10 minuten zijn ze klaar.
![DSC_0035.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0035.jpg)
Maiskolkfje erbij, lekker hoor
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Eindresultaat
![DSC_0036.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0036.jpg)
En een bordje vol, was erg lekker! deze ga ik vaker maken.
![DSC_0037.jpg](http://bbq.fragvalley.nl/wp-content/uploads/2015/01/DSC_0037.jpg)
Recept van steven raichlen uit planet bbq blz 44/45
Bedankt voor het kijken
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)