- Berichten
- 7.218
Beste BBQ-vrienden!
Tja, ik had deze zelf uitgekozen dus kon niet achter blijven deze maand. Al kregen de ribs niet de aandacht die ze hadden moeten hebben.
Maar dat kwam maar door 1 ding:
Als er zo'n pracht varkentje aan het spit draait dan heeft dat natuurlijk wel z'n invloed op de concentratie!
Maar OK daar gaan we dan:
Ik gebruikte Jim Beam omdat ik minstens zo lekker vindt en vaak goedkoper is dan Jack. Dit is niet de nieuwe lijn van SSS maar ik
gebruikte hun lege potje graag voor mijn Bourbonsaus (in het potje zit dus al de eerder aangemaakte saus).
Hier Ribmaatje Tom (klinkt best lekker gay ) uit het Triple-T 2015 team. Hij maakte onze award winning (jawel) ribs voor onze
gasten en daar moesten de Steven Bourbonribs tegen concureren. Hij zet zijn ribs in de rub, ik deed dat later met de mijne:
Hier liggen ze klaar, ik gebruikte mosterd om te laten plakken:
Lekker saampjes op de WSM-57 van Leo. Niet ingepakt, gewoon precies het recept gevolgd.
Dat inpakken heb ik gemist, dat proef je terug in tenderness en vochtigheid van het vlees. Die van Tom waren daarin beter.
Door veel mensen werd de saus (en de rub) als te pittig ervaren maar ik vond dat juist erg lekker!
Misschien een keertje proberen met inpakken erbij... al is de saus helaas dus alweer op!
Bedankt voor het kijken en deelnemen aan dit mooie Stevenfeestje!
Tja, ik had deze zelf uitgekozen dus kon niet achter blijven deze maand. Al kregen de ribs niet de aandacht die ze hadden moeten hebben.
Maar dat kwam maar door 1 ding:
Als er zo'n pracht varkentje aan het spit draait dan heeft dat natuurlijk wel z'n invloed op de concentratie!
Maar OK daar gaan we dan:
Ik gebruikte Jim Beam omdat ik minstens zo lekker vindt en vaak goedkoper is dan Jack. Dit is niet de nieuwe lijn van SSS maar ik
gebruikte hun lege potje graag voor mijn Bourbonsaus (in het potje zit dus al de eerder aangemaakte saus).
Hier Ribmaatje Tom (klinkt best lekker gay ) uit het Triple-T 2015 team. Hij maakte onze award winning (jawel) ribs voor onze
gasten en daar moesten de Steven Bourbonribs tegen concureren. Hij zet zijn ribs in de rub, ik deed dat later met de mijne:
Hier liggen ze klaar, ik gebruikte mosterd om te laten plakken:
Lekker saampjes op de WSM-57 van Leo. Niet ingepakt, gewoon precies het recept gevolgd.
Dat inpakken heb ik gemist, dat proef je terug in tenderness en vochtigheid van het vlees. Die van Tom waren daarin beter.
Door veel mensen werd de saus (en de rub) als te pittig ervaren maar ik vond dat juist erg lekker!
Misschien een keertje proberen met inpakken erbij... al is de saus helaas dus alweer op!
Bedankt voor het kijken en deelnemen aan dit mooie Stevenfeestje!