- Berichten
- 738
Dat je eindelijk de knoop doorhakt om iets meer dan een action prijs voor een BBQ besluit uit te geven en een borreti "barilo" koopt omdat de hele straat al een weber heeft en deze Barilo er toch wel erg goed uitziet. En voor de kamado die ik zou willen een kleine 1600,- betaald moet worden
Pas na je aankoop ga je je echt verder verdiepen en opzoek naar tip voor low and slow en kom erachter dat een positieve review lastig te vinden is
.
Afijn ik hoop dat ze door de jaren heen hem wat gefine-tuned hebben en de lucht toevoer afdoende is.
Anyway...ik,man,vader(3),37 jaar,meat addict zal jullie hier op de hoogte houden van mijn vleselijke escspades (foodrelated) en zal mij dankzij jullie verder inlezen over smoken,schroeien,en knutselwerkjes.
Mijn eerste sessie high temp grill was geslaagd, maar dat kon ik ook op een action Q zonder enige luchttoevoer op mijn gewapper na. Simpel zelf burgers gemaakt+kipdij gemarineerd op stok+ribbetjes (oven geprepped).
Mijn volgende sessie word waarschijnlijk een low and slow PP of 321 ribs.
Keep you posted
Pas na je aankoop ga je je echt verder verdiepen en opzoek naar tip voor low and slow en kom erachter dat een positieve review lastig te vinden is

Afijn ik hoop dat ze door de jaren heen hem wat gefine-tuned hebben en de lucht toevoer afdoende is.
Anyway...ik,man,vader(3),37 jaar,meat addict zal jullie hier op de hoogte houden van mijn vleselijke escspades (foodrelated) en zal mij dankzij jullie verder inlezen over smoken,schroeien,en knutselwerkjes.
Mijn eerste sessie high temp grill was geslaagd, maar dat kon ik ook op een action Q zonder enige luchttoevoer op mijn gewapper na. Simpel zelf burgers gemaakt+kipdij gemarineerd op stok+ribbetjes (oven geprepped).
Mijn volgende sessie word waarschijnlijk een low and slow PP of 321 ribs.
Keep you posted