Goedemorgen,
Even voorstellen is niet zo moeilijk, maar wat vertel je allemaal?
Ik ben dus Ralph, kom uit 1987, woonachtig in Emmen, Drenthe. Gek van koken en alles wat daarmee te maken heeft. Ik gebruik daar graag m’n kamado voor maar ben ook een fervent gebruiker van het fornuis. Recent heeft charcuterie en sous vide ook mijn interesse gewekt dus daar ben ik ook mee bezig. Ik doe/maak graag het meeste zelf, dus geen pakjes/zakjes en dergelijke.
Ik lees al een tijdje mee met sommige topics hier op het forum maar vond het nu dus tijd voor een account.
Op naar smakelijke avonturen, inspiratie en ook een vleugje gezelligheid!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Even voorstellen is niet zo moeilijk, maar wat vertel je allemaal?
Ik ben dus Ralph, kom uit 1987, woonachtig in Emmen, Drenthe. Gek van koken en alles wat daarmee te maken heeft. Ik gebruik daar graag m’n kamado voor maar ben ook een fervent gebruiker van het fornuis. Recent heeft charcuterie en sous vide ook mijn interesse gewekt dus daar ben ik ook mee bezig. Ik doe/maak graag het meeste zelf, dus geen pakjes/zakjes en dergelijke.
Ik lees al een tijdje mee met sommige topics hier op het forum maar vond het nu dus tijd voor een account.
Op naar smakelijke avonturen, inspiratie en ook een vleugje gezelligheid!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk