Goedemiddag
Mijn naam is Franklin en bbq al een tijdje maar dat was gewoon op de weber 57 cm en dan de gewone dingen zoals hamburger,saté, en andere kleine dingen
Had nog nooit gehoord van indirect of direct vuur laat staan van allerlei bereidingswijzen en brandstoffen
Sinds onze grote “”vriend”” Corana ben ik mijn gaan verdiepen wat er nog meer was dan wat ik alleen maar wist pffffff wat een informatie allemaal
Dus sinds een klein jaartje heb ik een keij Kamado xl gekocht
Heb me via YouTube de filmpjes van Dennis en marcel me eigen een beetje bij gespijkerd en moet zeggen het lukt aardig met dank aan deze mannen
Ga ook steeds een stukje verder in bereidingen en de aanschaf van allerlei spullen wat mijn vrouw soms wat minder vindt totdat ik weer wat op tafel zet dan is het weer oké
Ben hier net nieuw dus nog een hoop te lezen en te zoeken
Mvg.Franklin
Mijn naam is Franklin en bbq al een tijdje maar dat was gewoon op de weber 57 cm en dan de gewone dingen zoals hamburger,saté, en andere kleine dingen
Had nog nooit gehoord van indirect of direct vuur laat staan van allerlei bereidingswijzen en brandstoffen
Sinds onze grote “”vriend”” Corana ben ik mijn gaan verdiepen wat er nog meer was dan wat ik alleen maar wist pffffff wat een informatie allemaal
Dus sinds een klein jaartje heb ik een keij Kamado xl gekocht
Heb me via YouTube de filmpjes van Dennis en marcel me eigen een beetje bij gespijkerd en moet zeggen het lukt aardig met dank aan deze mannen
Ga ook steeds een stukje verder in bereidingen en de aanschaf van allerlei spullen wat mijn vrouw soms wat minder vindt totdat ik weer wat op tafel zet dan is het weer oké
Ben hier net nieuw dus nog een hoop te lezen en te zoeken
Mvg.Franklin