BasBQ
Beef en Steak

Stel je voor zeg.....

E

ejay

Gast
Hoi BBQ'ers,
Tot voor kort was ik een echte BarBieKnoeier. Ging voor de snelle hap, sate, kip enz en dacht dat dat gezellig was. Erger nog, ik genoot er van. Niet wetende dat het nog gezelliger kan, nog lekkerder.
Afgelopen zaterdag een geweldige RibEye op de BBQ via Slow Cooking...twee uur langzaam garen. Dit was echt BBQ 2.0! Ik ben om, ik ga voortaan de BBQ gebruiken waarvoor het bedacht is,..... genieten.
Ik zal zeker jullie hulp bij nodig hebben, dus tot snel! :) ;)
Ejay
 
Hallo Ejay, welkom hier
 
welkom Ejay, veel plezier op dit geweldige genootschap!
 
hoi Ejay,
welkom bij dit edele genootschap
 
Welkom Ejay!!
 
welkom veel plezier hier!
 
Van harte welkom bij het Genootschap!
 
Hoi Ejay!
Een ribeye twee uur garen?
Die zou niet als eerste in mij opkomen. Klinkt interessant.
Waar moet ik dan aan denken? Wordt het een soort sudderlap? Vertel!
 
Van harte welkom op dit mooie forum!
 
Welkom!!
 
Hoi Ejay, welkom bij het BBQ Genootschap!
 
Terug
Bovenaan Onderaan