BasBQ
Beef en Steak

Steaks van Picanha

 
 

groundhog667

Stoker
Berichten
406
Hoi,

Ik heb nog een kilo picanha in de vriezer liggen.
Heerlijk vind ik dat 'altijd' (alsof ik het dagelijks maak...).

Andere keren heb ik er dunne plakjes van gemaakt. Nu wil ik er eigenlijk steaks van maken.
Omdat we allebei onze steak MAXIMAAL medium willen, liever iets rauwer nog. Kan ik dan niet de picanha normaal klaarmaken (dus als 1 stuk) en als ie klaar is dikke steaks van snijden?

Is dat wat of ben ik nu onzin aan het verkopen?

Thnx!
 
picanha steaks zijn top.

Ik snij ze 2 tot 3 cm dikte en dan 250 graden direct en ongeveer 5 minuten
 
Je stelt voor ??n stuk te bereiden, en dan in steaks te snijden. Prima plan. Doen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan