- Berichten
- 6.775


1 cup ongezoete kokosmelk
1/4 c vissaus
2EL palm suiker
1EL vers limoensap
6 tenen knoflook ( ik had 3 van die chinese bolletjes, dat is net zoveel)
4 groene pepers zonder zaadjes
2 stengels sereh schoongemaakt
2 cm verse gember
1 ribsteak van 500 gram, of sucade
Pureer alles ( behalve het vlees), rijg het vlees aan stokjes en laat 24 uur in de koelkast marineren


Maak een saus om te bedruipen van
4 reepjes ontbijtspek
1/2 c ongezoete kokosmelk
3 EL vissaus
1 1/2 EL vers limoensap
2 tenen knoflook
Bak het heel klein gesneden ontbijtspek uit, knoflook erbij, even zachtjes bakken en de rest toevoegen en verwarmen. Warm houden tijdens grillen.
Op de WGA, en tijdens het bakken bedruipen.

Tadaaa!

Wij aten er pad thai bij. Niet gebeurd....