- Berichten
- 412
Simpel maar toch lekker.
Vanmorgen nog even een ribeye gekocht bij de plaatselijke natuur winkel.
100% grasgevoerd en zelf naar gezocht. Dat proef je echt terug.
Snel een pesto mayo gemaakt, met wat peper op smaak. En de ribeye van wat zout en peper voorzien.
Chiabatta broodjes dr bij op de BBQ om ook warm te worden.
Ribeye eerst indirect naar 45 gegaard. Toen 2min per kant op het gietijzer.
Ondertussen mooi de tijd om de broodjes op te maken.
Ribeye nog ff snijden, en dan op het broodje. En genieten maar.
Ga ik zeker nog eens maken.
Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk
Vanmorgen nog even een ribeye gekocht bij de plaatselijke natuur winkel.
100% grasgevoerd en zelf naar gezocht. Dat proef je echt terug.
Snel een pesto mayo gemaakt, met wat peper op smaak. En de ribeye van wat zout en peper voorzien.
Chiabatta broodjes dr bij op de BBQ om ook warm te worden.
Ribeye eerst indirect naar 45 gegaard. Toen 2min per kant op het gietijzer.
Ondertussen mooi de tijd om de broodjes op te maken.
Ribeye nog ff snijden, en dan op het broodje. En genieten maar.
Ga ik zeker nog eens maken.






Verstuurd vanaf mijn SM-S911B met Tapatalk