- Berichten
- 12.070
Ik zag net het thema van de fotowedstrijd van deze maand en bedacht dat ik van de week een heerlijke steak sandwich had gemaakt. En al lezend door de inzendingen zag ik dat ik er zelfs op gewezen werd dat ik mee kon doen 
Dit is een broodje dat ik maak als ik even snel iets van de barbecue wil maken. Steakje bestrooien met NOSKOS the Steak, dit keer waren het Angus biefstukjes die al aan tijdje in de vriezer lagen. Grillen tot 50°C kerntemperatuur. Na het rusten de steaks in plakjes snijden en dan op een broodje met dik boursin en rucola. Normaal maak ik het met chiabatta maar die waren op. Dus deze versie is met een Italiaanse bol.
Lekker simpel voor een doordeweekse dag.

Dit is een broodje dat ik maak als ik even snel iets van de barbecue wil maken. Steakje bestrooien met NOSKOS the Steak, dit keer waren het Angus biefstukjes die al aan tijdje in de vriezer lagen. Grillen tot 50°C kerntemperatuur. Na het rusten de steaks in plakjes snijden en dan op een broodje met dik boursin en rucola. Normaal maak ik het met chiabatta maar die waren op. Dus deze versie is met een Italiaanse bol.
Lekker simpel voor een doordeweekse dag.