- Berichten
- 242
Een hele mond vol, maar wat was het me een partij lekker! Beide recepten komen van de site van Susan Aretz. (En natuurlijk van Jord Althuizen)
Op tijd met de voorbereidingen begonnen; ingrediënten voor het “beslag” en de salsa snijden en mengen. De Q aan op ongeveer 200 graden en direct grillen en daarop als eerste de mais en paprika grillen.
Daarna de fritters bakken op de bakplaat.
Vervolgens de steaks, in mijn geval 2 mooie stukken bavette, op het gietijzeren rooster gegrild. Bij 48 graden mochten ze eraf en moesten ze even rusten in de chimichurri. Mooie plakjes gesneden en smullen maar!
Gelukkig net op tijd klaar voor de bui die nu over ons heen dendert
Op tijd met de voorbereidingen begonnen; ingrediënten voor het “beslag” en de salsa snijden en mengen. De Q aan op ongeveer 200 graden en direct grillen en daarop als eerste de mais en paprika grillen.
Daarna de fritters bakken op de bakplaat.
Vervolgens de steaks, in mijn geval 2 mooie stukken bavette, op het gietijzeren rooster gegrild. Bij 48 graden mochten ze eraf en moesten ze even rusten in de chimichurri. Mooie plakjes gesneden en smullen maar!
Gelukkig net op tijd klaar voor de bui die nu over ons heen dendert
