BasBQ
Beef en Steak

Standaard bbq en daarna lekkere Chicken Wings

 
 
 
 
 
 

Bidle

Gemarineerd
Berichten
1.993
Vandaag een echt simpele bbq,... supermarkt in, vlees kopen, bbq aan, eten. Kan toch ook soms lekker zijn en makkelijk.  :D



2014-07-04 Simple general bbq 02 by Bidle, on Flickr


2014-07-04 Simple general bbq 01 by Bidle, on Flickr



Daarna nog lekkere trek,... dus tja,... laten we de bbq maar weer opstarten:
Marinade maken met een lekkere saus, boter, bosuitjes, peper, knoflook en als laatste een limoentje. Vleugels er doorheen en een uurtje in de koelkast.


2014-07-04 Chicken Wings 01 by Bidle, on Flickr


2014-07-04 Chicken Wings 02 by Bidle, on Flickr

2014-07-04 Chicken Wings 03 by Bidle, on Flickr


BBQ op temperatuur vleugels klaar,... dus snel erop. Nog wel even prikkers er doorheen, zodat ze mooi gespreid liggen:

2014-07-04 Chicken Wings 04 by Bidle, on Flickr

2014-07-04 Chicken Wings 05 by Bidle, on Flickr


2014-07-04 Chicken Wings 06 by Bidle, on Flickr


Klaar,... in een kom en de overgebleven marinade even zachtjes aan de kook brengen en eroverheen en smullen maar:


2014-07-04 Chicken Wings 07 by Bidle, on Flickr

2014-07-04 Chicken Wings 08 by Bidle, on Flickr


:p :D
 
ziet er allemaal weer prima uit
 
Niks mis mee...
 
Lekker bezig geweest weer
 
Bedankt mannen!!  :)



richard0501 zei:
Lekker hoor, vooral die kipvleugels op een stokkie , dat pas smullen ;)

Ben benieuwd wat de reden voor de stokjes is? :-/


Door de stokjes/prikkers liggen ze mooi gespreid. Van naturen vouwen de vleugels zichzelf op. Kortom door het spreiden komt de huid in zijn geheel beter in aanraking met de hitte. Zo krijg je overal een knapperig velletje.
 
Zo simpel, maar oh zo lekker. Komt ook weer op de todo lijst :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan