Vandaag als eerste test voor m'n nieuwe UDS en Heatermeter + Microdamper een rack st. Louis style ribs (ja ik moet beide topics ook nog even afmaken, maar ribs gaan voor en tijd is schaars
).
Hier kan je de Heatermeter live volgen:
http://wijmaar.synology.me/luci
Ribs komen van beef en steak:
Lekker in de rub gezet:
Paar ecobrasa aangestoken met omgekeerde starter en blikje:
In de kolenmand en in de UDS:
De Heatermeter brengt de UDS as we speak op temperatuur, dan gaan zo de ribs erop met twee blokjes kersenhout.
Ribs liggen er op:
Inmiddels de ribs ingepakt, hadden een mooie bark en kleur van de rook
Twee uurtjes verder, weer uitgepakt:
Het eindresultaat:

Hier kan je de Heatermeter live volgen:
http://wijmaar.synology.me/luci
Ribs komen van beef en steak:


Lekker in de rub gezet:


Paar ecobrasa aangestoken met omgekeerde starter en blikje:



In de kolenmand en in de UDS:


De Heatermeter brengt de UDS as we speak op temperatuur, dan gaan zo de ribs erop met twee blokjes kersenhout.
Ribs liggen er op:

Inmiddels de ribs ingepakt, hadden een mooie bark en kleur van de rook


Twee uurtjes verder, weer uitgepakt:

Het eindresultaat:

