- Berichten
- 486
Goedenavond BBQ vrienden!
Vorige week tijdens het vlees bestellen zag ik een doosje st. Louis style ribs van circa 8kg. Ik dacht dat past nog wel in de vriezer, die bestel ik er mooi bij. Eenmaal geleverd bleken de ribbels toch ietsjes groter te zijn als de vriezer. Na veel passen en meten is het toch gelukt om de ribbels in de vriezer te krijgen, maar ideaal is het niet. Dus puur omdat het moet, maar even de buren uitgenodigd en de BBQ aangestoken om weer wat ruimte te kunnen maken in de vriezer.. Als bereiding hebben we twee types van bereiden aangehouden; 2 ribben als Apple Butter spareribs volgens het recept van How to BBQ Right, en 1 rib als bacon jam spareribs volgens het recept van BBQBrommer. Daarnaast hebben we nog garlic bread gemaakt, Jalapēno cheddar worstjes en voor de kinderen een broodje hamburger. De ribben pasten net aan onder de deksel van mijn kamado, maar uiteindelijk is het gelukt! Voor de overige hapjes heb ik mijn WGA aangestoken. Hieronder wat plaatjes
Vorige week tijdens het vlees bestellen zag ik een doosje st. Louis style ribs van circa 8kg. Ik dacht dat past nog wel in de vriezer, die bestel ik er mooi bij. Eenmaal geleverd bleken de ribbels toch ietsjes groter te zijn als de vriezer. Na veel passen en meten is het toch gelukt om de ribbels in de vriezer te krijgen, maar ideaal is het niet. Dus puur omdat het moet, maar even de buren uitgenodigd en de BBQ aangestoken om weer wat ruimte te kunnen maken in de vriezer.. Als bereiding hebben we twee types van bereiden aangehouden; 2 ribben als Apple Butter spareribs volgens het recept van How to BBQ Right, en 1 rib als bacon jam spareribs volgens het recept van BBQBrommer. Daarnaast hebben we nog garlic bread gemaakt, Jalapēno cheddar worstjes en voor de kinderen een broodje hamburger. De ribben pasten net aan onder de deksel van mijn kamado, maar uiteindelijk is het gelukt! Voor de overige hapjes heb ik mijn WGA aangestoken. Hieronder wat plaatjes
