- Berichten
- 1.525
ge?nspireerd door deze http://www.bbq-nl.com/2012/10/st-louis-pork-steak.html
eindelijk maar weer eens aan de slag gegaan
dus even een paar schouderkarbonaadjes ingewreven met mosterd en gerubt met mijn eigen zoete spare-rib rub

daarna even lekker aangrillen boven de kooltjes

en dan in een mengsel van bokbier en SBR hickory brown Sugar 2 uur laten stoven op 140 graden

na het stoven de hangende saus nog even karamelliseren boven de kolen maar dat is niet gebeurt
het resultaat was werkelijk verbluffend. hoe zoiets, relatief simpel, zo lekker kan zijn.
dit is zeker een blijvertje.
eindelijk maar weer eens aan de slag gegaan
dus even een paar schouderkarbonaadjes ingewreven met mosterd en gerubt met mijn eigen zoete spare-rib rub

daarna even lekker aangrillen boven de kooltjes

en dan in een mengsel van bokbier en SBR hickory brown Sugar 2 uur laten stoven op 140 graden

na het stoven de hangende saus nog even karamelliseren boven de kolen maar dat is niet gebeurt

het resultaat was werkelijk verbluffend. hoe zoiets, relatief simpel, zo lekker kan zijn.
dit is zeker een blijvertje.
