Bushie
Kooltjesharker
- Berichten
- 149
Vrienden.
Op een evenement proefde ik gerookt honing, deze van smokyQ ( kwam uit Australië was nog niet op de Nederlands markt ).
Deze maakte veel indruk , dus ik aan de slag.
350 gram blousemhonning,( supermarkt) 1x eetlepel gembersiroop,1x eetlepel cocosblousemsuiker, ( toko) 1,5 eetlepel water en een goede theelepel hete Chili vlokjes ( tabasco kan ook ) ik vond het mooier kijken.
Kies voor een groot opervlakte waar de rook lekker op dan neer slaan.
Twee kolen aan gestoken daar twee blokjes whisky vaten hout.
Temperatuur 40 graden drie uur roken , top ven bijna dicht nog geen lucifer er tussen.
Een paar keer roeren.
Veel plezier ! Groet john
Op een evenement proefde ik gerookt honing, deze van smokyQ ( kwam uit Australië was nog niet op de Nederlands markt ).
Deze maakte veel indruk , dus ik aan de slag.
350 gram blousemhonning,( supermarkt) 1x eetlepel gembersiroop,1x eetlepel cocosblousemsuiker, ( toko) 1,5 eetlepel water en een goede theelepel hete Chili vlokjes ( tabasco kan ook ) ik vond het mooier kijken.
Kies voor een groot opervlakte waar de rook lekker op dan neer slaan.
Twee kolen aan gestoken daar twee blokjes whisky vaten hout.
Temperatuur 40 graden drie uur roken , top ven bijna dicht nog geen lucifer er tussen.
Een paar keer roeren.
Veel plezier ! Groet john