S
Spiceman
Gast
Inmiddeld besmet geraakt door het bbq virus en mijn voorkeur gaat uit naar het Low & Slow.
Ik ben jaren werkzaam geweest in de slagerij en heb ook alle vakdiploma's.
Momenteel ben ik werkzaam als rayon manager bij Verstegen Spices & Sauces dus elke dag met eten bezig.
Voor klanten heb ik al een paar workshops en demo's gegeven over werken met een gesloten bbq.
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen en ben erg benieuwd naar de recepten en kunstwerken op dit forum.
ook ben ik te vinden op het bbqforum.
Ik ben jaren werkzaam geweest in de slagerij en heb ook alle vakdiploma's.
Momenteel ben ik werkzaam als rayon manager bij Verstegen Spices & Sauces dus elke dag met eten bezig.
Voor klanten heb ik al een paar workshops en demo's gegeven over werken met een gesloten bbq.
Ik hoop hier veel inspiratie op te doen en ben erg benieuwd naar de recepten en kunstwerken op dit forum.
ook ben ik te vinden op het bbqforum.