Hallo allemaal,
Ik krijg maandag een stuk beef Chuck binnen.
Daar wil ik deels worst van maken op de manier zoals je Texas Brisket zou klaarmaken: zo simpel mogelijk qua kruiden en het vlees tot zn recht laten komen.
Helaas heb ik tot nu toe recepten gevonden waar eigenlijk van alles in zit wat je in veel all purpose rubs ziet.
Kennen julie een SPG of misschien een beetje een Frans achtige recept met mosterd waar je meer het vlees als de kruiden tot zijn recht laat komen?
Alvast bedankt voor het meedenken
Ik krijg maandag een stuk beef Chuck binnen.
Daar wil ik deels worst van maken op de manier zoals je Texas Brisket zou klaarmaken: zo simpel mogelijk qua kruiden en het vlees tot zn recht laten komen.
Helaas heb ik tot nu toe recepten gevonden waar eigenlijk van alles in zit wat je in veel all purpose rubs ziet.
Kennen julie een SPG of misschien een beetje een Frans achtige recept met mosterd waar je meer het vlees als de kruiden tot zijn recht laat komen?
Alvast bedankt voor het meedenken