Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Super lekker inderdaad! Is hier ook een blijvertje, zijn ze hier in huis allemaal dol op. Ikzelf pekel de kip meestal een uurtje of 8, en daarna 24 uur drogen. Vervolgens indirect garen voor ruim een uur (borst 74 graden) en daarna even een minuut of 2 per kant direct oven de kolen voor een krokant huisje. Op YouTube staat een mooi filmpje hoe je een kip kunt spatchkocken. Ik doe hier sindsdien niet meer, en heeft de BCC verdreven belangrijkste reden hiervoor is dat je makkelijker een krokant vel krijgt, en het portioneren van de hete kip veel makkelijker gaat omdat de rug en het borstbeen er al uit liggen.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.