- Berichten
- 30
Gisteren niet kunne beslissen welke rub ik ga gebruiken dus maar alle 2 een anderen rub.
Na een hele nacht in de ijskast om 1 uur eindelijk op de q.
De kleur van de Letzq krijg ik al water in de mond. De q op 125 graden en geen rook
. Na 1 uur gaan kijken of dat de rub vast zat en ingepakt.
Bij de SPG in de folie alleen boter
. De letzq beetje boter bruine suiker en esdoorn
siroop. Weer 2 uurtjes op de q. Na het uitpakken
10 min drogen en alle bij de rips ingesmeerd voor de helft met saus de spg met stubbs spicy. En de letzq met grate Goods Kansas city red.
Effelaten drogen en op scheppen maar.
De spg was het beste. Tevens vandaag voor het eerst een thermo meter op rooster gelegd en schrok er wel van rooster temp 125c en de dome temp 140c.
Na een hele nacht in de ijskast om 1 uur eindelijk op de q.
De kleur van de Letzq krijg ik al water in de mond. De q op 125 graden en geen rook

Bij de SPG in de folie alleen boter


10 min drogen en alle bij de rips ingesmeerd voor de helft met saus de spg met stubbs spicy. En de letzq met grate Goods Kansas city red.
Effelaten drogen en op scheppen maar.
De spg was het beste. Tevens vandaag voor het eerst een thermo meter op rooster gelegd en schrok er wel van rooster temp 125c en de dome temp 140c.