BasBQ
Beef en Steak

Spareribs

meinonA

Stoker
Berichten
274
Hallo allemaal,

Afgelopen week heb ik buikspareribs klaargemaakt en die waren lekker, maar voor het mooie een tikkeltje droog.
Supermarkt rug spareribs vind ik wat sappiger, maar daar zit niet heel veel vlees aan het bot.

Is er een sparerib die hier een beetje tussenin zit?
Adviseer gerust buiksparerib met zwoerd als dat het enige is wat zowel mals als waar veel vlees aan het bot zit.

Alvast bedankt voor jullie ideeën hierin.

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
 
Gewone ribben waar de ketting nog op zit, dan heb je een bulk vlees, en zeker niet droog
 
Niet elk varken en varkensras is hetzelfde. De laatste tijd heb ik de Livar ribs van Beef en Steak gebruikt. Die zijn heerlijk.
 
Niet elk varken en varkensras is hetzelfde. De laatste tijd heb ik de Livar ribs van Beef en Steak gebruikt. Die zijn heerlijk.
Is dat niet meer vet als vlees of ben ik dan in de war met een ander makkelijk verkrijgbaar ras?

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6013 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan