Vandaag eerste keer low en slow met de nieuwe BBQ. Mijn vrouw wilde graag fall of the bone ribs, dus het inpakken heb ik iets langer gedaan dan normaal. 2.5 uur, 2 uur en 45 min.
Ik heb de ribs in een memphis style rub gezet.
Ik was druk in de tuin bezig, dus geen zin om een eigen BBQ saus te maken. Ik heb als BBQ saus een mix van Sweet baby rays en Franks hotsaus gebruikt. De combi smaakte erg goed.
Wat een genot om met een kamado te werken. Ben in de tussentijd ook nog twee uur weggeweest en temperatuur was nog steeds stabiel.
Onderstaand wat foto's ter impressie.
Ik heb de ribs in een memphis style rub gezet.
Ik was druk in de tuin bezig, dus geen zin om een eigen BBQ saus te maken. Ik heb als BBQ saus een mix van Sweet baby rays en Franks hotsaus gebruikt. De combi smaakte erg goed.
Wat een genot om met een kamado te werken. Ben in de tussentijd ook nog twee uur weggeweest en temperatuur was nog steeds stabiel.
Onderstaand wat foto's ter impressie.