- Berichten
- 17
Het moest er toch van komen, het gietijzeren grillrooster van de Bill uitproberen. Oké, dan is misschien low & slow niet helemaal de juiste manier. Maar dat mocht voor mij de pret niet drukken. Heerlijk verse Ribs gehaald in Zoerik, zelf de rub samengesteld (op gevoel, dus recept is niet bekend), een nachtje in laten trekken en de dag er na de Bill aan.
Volgens de 3-2-1 mehode gegaard, waarbij de eerste ronde ingekort werd tot 2,5 uur. In ronde 2 gezouten roomboter en appelsap er bij en in ronde 3 aflakken met zelfgefabriceerde laksaus. (Ketchup, appelazijn, sterke runderbouillon, ketjap manis, bruine suiker, honing, karwijzaad en een spaanse peper. Dit alles even inkoken tot dikke, supersmaakvolle suaus)
In 2 sessies afgelakt zodat er een lekkere sticky laag ontstaat. Het resultaat mocht er zijn. Niet te gaar, dat ze al meteen van het bot vallen, maar de botten waren wel zo schoon te kabbelen. Aangevuld met krieltjes en spinazierolletjes uit de oven en nog een maiskolf van de Q. Topmaaltijd.
Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk
Volgens de 3-2-1 mehode gegaard, waarbij de eerste ronde ingekort werd tot 2,5 uur. In ronde 2 gezouten roomboter en appelsap er bij en in ronde 3 aflakken met zelfgefabriceerde laksaus. (Ketchup, appelazijn, sterke runderbouillon, ketjap manis, bruine suiker, honing, karwijzaad en een spaanse peper. Dit alles even inkoken tot dikke, supersmaakvolle suaus)
In 2 sessies afgelakt zodat er een lekkere sticky laag ontstaat. Het resultaat mocht er zijn. Niet te gaar, dat ze al meteen van het bot vallen, maar de botten waren wel zo schoon te kabbelen. Aangevuld met krieltjes en spinazierolletjes uit de oven en nog een maiskolf van de Q. Topmaaltijd.
Verstuurd vanaf mijn SM-A530F met Tapatalk