- Berichten
- 35
Nou daar gaatie dan. Na vorige week een BCC en een tokkie verdiend te hebben, gaan we nu de spareribs proberen. Gisteren naar de Makro geweest, de blauwe doos, rub en Thick&Spicy gekocht. Vervolgens 3 ribs uit de doos in de koelkast gelegd.
Vanavond de ribs gekruid en terug in de koelkast gelegd. Morgen gaan ze er op. Ik ga voor de 'snelle' methode (die is mij al lang zat ;-)
Afgelopen woensdag de cocosbriketten gekocht bij Welkoop. Nu is het natuurlijk de vraag hoeveel kolen en doe ik nou de split-grill of gewoon aan beide kanten. Kommaarkommaar met de adviezen, waarvoor alvast hartelijk dank!
Vanavond de ribs gekruid en terug in de koelkast gelegd. Morgen gaan ze er op. Ik ga voor de 'snelle' methode (die is mij al lang zat ;-)


Afgelopen woensdag de cocosbriketten gekocht bij Welkoop. Nu is het natuurlijk de vraag hoeveel kolen en doe ik nou de split-grill of gewoon aan beide kanten. Kommaarkommaar met de adviezen, waarvoor alvast hartelijk dank!