- Berichten
- 64
Vandaag de laatste dag van het jaar en dus ook de laatste mogelijkheid om de bbq nog in 2016 aan te steken.
Gisteren de ribs al in de rub gezet.
Vandaag om half twaalf ongeveer de starter gepakt en gevuld. Bbq klaargezet en het vlees uit de koeling gehaald.
Nadat de briketten branden, de bbq verder opgestart. Toen de temperatuur constant bleef de ribs erop gelegd.
Na drie uur de ribs ingepakt met een beetje appelsap.
Weer een uurtje op de bbq.
Uitpakken en moppen.
Het laatste hal uurtje nog een kee met bbsaus ingesmeerd en daarna eten.
Gisteren de ribs al in de rub gezet.
Vandaag om half twaalf ongeveer de starter gepakt en gevuld. Bbq klaargezet en het vlees uit de koeling gehaald.
Nadat de briketten branden, de bbq verder opgestart. Toen de temperatuur constant bleef de ribs erop gelegd.
Na drie uur de ribs ingepakt met een beetje appelsap.
Weer een uurtje op de bbq.
Uitpakken en moppen.
Het laatste hal uurtje nog een kee met bbsaus ingesmeerd en daarna eten.




