BasBQ
Beef en Steak

Spareribs van het eitje

 
 
 
 

Chef Martin

Pitmaster
Berichten
722
Al meerdere malen met anderen spareribs van de BBQ gegeten.
Het was er tot vandaag nooit van gekomen om ze thuis te maken  :-[
Vandaag is het er dan eindelijk van gekomen. Heerlijke spareribs van de BigGreenEgg.
Ik zal een aantal foto`s toevoegen van het resultaat.
Hier alvast een foto van "het begin"
DSCN0984_zps59a36b52.jpg
 
We volgen het graag Martin, foto's altijd leuk, hou er zelf ook van  ;)
 
zit mooi wat vlees op.
suc6
 
Succes Martin, welke manier ga je toepassen? Welke Rubs? etc..... (we zijn echt niet nieuwsgierig ofzo...)
 
Flinke ribben zeg, bij de slager gehaald ?
 
Vertel eens wat over je SUPER SECRET RUB. ;D ;D
 
Ik ga verhuizen naar Zeewolde!
 
ik heb net heerlijk brisket gegeten, maar een stukje sparerib voor straks bij de tv mag altijd hoor!
 
Ribbetjes..... ???....zeg maar RIBS. hier zit tenminste vlees aan !. Ben benieuwd naar het eindresultaat.
 
Inderdaad, dikke jongens! Waar heb je die op de kop getikt?
 
Dennis, vlgs mij had Martin die van zijn lokale slager, maar ze zijn puik!
 
Ow dat eitje, van een oud vrouwtje, bijna niet gebruikt :D
 
noskos zei:
Ow dat eitje, van een oud vrouwtje, bijna niet gebruikt :D
En altijd in de tuin gestaan :)
 
Mooie ribben! :)

Zijn die racks nou zo groot of is dat eitje nou zo klein?
 
Terug
Bovenaan Onderaan