Vandaag maar weer eens 2 racks (van de vele in de vriezer) op de BBQ gelegd. 
Na een eerdere zoektocht naar de beste bereidingsmethode (LINK), vandaag de 3-2-1 methode verder geperfectioneerd.
De maaltijd compleet gemaakt met enkele hamburgers en bijgerechtjes.
Spareribs (dunbevleesd)
Ronde 1: tot ca. 74 graden kern (2:15 uur)
Ronde 2: tot ca. 94 graden kern (1,5 uur)
Ronde 3: tot ca. 92 graden kern (45 min; hij was best veel afgekoeld..)
Resultaat: lekkere buitenkant (mede door de mopsaus en ronde 3). Van binnen goed door-gegaard (geen fall of the bone, een fijne bite) en goede smaken
Mopsaus:
		
		
	
	
		 
	
Sparerib in de mopsaus + roomboter ingepakt
		 
	
Extra: 2x hamburgers + uitjes + maiskolven
		 
	
Smullen maar, sparerib, mais, lekker biertje, hamburgers, uitjes en koolsalade 
 
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Na een eerdere zoektocht naar de beste bereidingsmethode (LINK), vandaag de 3-2-1 methode verder geperfectioneerd.
De maaltijd compleet gemaakt met enkele hamburgers en bijgerechtjes.
Spareribs (dunbevleesd)
Ronde 1: tot ca. 74 graden kern (2:15 uur)
Ronde 2: tot ca. 94 graden kern (1,5 uur)
Ronde 3: tot ca. 92 graden kern (45 min; hij was best veel afgekoeld..)
Resultaat: lekkere buitenkant (mede door de mopsaus en ronde 3). Van binnen goed door-gegaard (geen fall of the bone, een fijne bite) en goede smaken

Mopsaus:
Sparerib in de mopsaus + roomboter ingepakt
Extra: 2x hamburgers + uitjes + maiskolven
Smullen maar, sparerib, mais, lekker biertje, hamburgers, uitjes en koolsalade
 
  
	 
			 
			 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		

 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		