Beef en Steak

Spareribs - Toch wel een erg goede bereiding!

Rens008

Sprokkelaar
Berichten
33
Vandaag maar weer eens 2 racks (van de vele in de vriezer) op de BBQ gelegd.
Na een eerdere zoektocht naar de beste bereidingsmethode (LINK), vandaag de 3-2-1 methode verder geperfectioneerd.
De maaltijd compleet gemaakt met enkele hamburgers en bijgerechtjes.

Spareribs (dunbevleesd)
Ronde 1: tot ca. 74 graden kern (2:15 uur)
Ronde 2: tot ca. 94 graden kern (1,5 uur)
Ronde 3: tot ca. 92 graden kern (45 min; hij was best veel afgekoeld..)

Resultaat: lekkere buitenkant (mede door de mopsaus en ronde 3). Van binnen goed door-gegaard (geen fall of the bone, een fijne bite) en goede smaken 🤤

Mopsaus:
20241026_150113.JPG


Sparerib in de mopsaus + roomboter ingepakt
20241026_164412.JPG


Extra: 2x hamburgers + uitjes + maiskolven
20241026_191155.JPG


Smullen maar, sparerib, mais, lekker biertje, hamburgers, uitjes en koolsalade 🤤
20241026_192037.JPG
 
Mooie zoektocht. Dat is het leuke. Ontdekken wat het beste bij jou past.
 
Terug
Bovenaan Onderaan