- Berichten
- 35
Vandaag lekker 3.2.1 spareribs gemaakt. Gisteravond in de rub gezet. Glaze gemaakt met honing whisky en aan het begin de ribbetjes gerookt met appelhout. Blijft echt een top ding die master touch premium
en de ribbetjes waren heerlijk 


Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ik hou echt van de botermals, zo zonder moeite van het bot halen. maar smaken verschillen natuurlijkIs hier ook altijd een favoriet alleen niet met 3-2-1
Hier altijd 2-1-1/2 uur blijft er meer bite over
Was het laatste uur dus om het kwartier beide kanten ingeplakt vandaarAls dat niet genieten is geweest.
Waarom liggen de ribben met de vleeskant naar beneden op de barbecue?
Ik hoor dat wel vaker, al twijfel ik nog teveel om het zelf ook te plakken. Vanaf het begin lekt hij al heel weinig rook en ben ik tevreden over, maar wie weet toch in de toekomstLekker! Werkt heel fijn deze weber master touch premium. Ik had bij die van mij vilt in de deksel geplakt. Hij lekt dan nergens meer rook en was nog stabieler te regelen