Beef en Steak

Spareribs en groente

 
 

TraegerTinus

Gemarineerd
Berichten
1.147
Ondanks de wind,steek ik lekker de pelletsmoker aan (stekker erin)

Probeer spareribs 2uur 150gr daarna 1 uur ingepakt en half uurtje aflakken. 

Broodje hamburger (130gram rundergehakt en kruiden er op)

Groente erbij, groene asperges, spruitjes en worteltjes.
Ben benieuwd.

Wordt vervolgd
1eb0ef2ad44f5d4d6eeb9b0e3da2613a.jpg
3fd58583ee4876ae61ba2cd5f94bb3e8.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
76b03c97c0dfbbdbc21812c18fe73c4a.jpg

5f8c2eaf7c440f1004ec9ca39aedcfc8.jpg
 
Binnen 3 uur dit resultaat
b3732ca11b1b96a985cc0abf007b9f61.jpg
3994553ce874a54837d4c932c0735a6e.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
a54a1170b743aab38db0ca133953ff2d.jpg


De groenten eigenlijk mislukt, gelukkig het vlees niet.

451d7b49fde3bf0de380ac0ebbf09f65.jpg
 
Goed bezig geweest
Jammer van de groenten
 
Ziet er lekker uit.
Wat wilde er niet lukken met de groente?
 
SilverFox zei:
Ziet er lekker uit.
Wat wilde er niet lukken met de groente?
Temperatuur te laag vanwege de spareribs,  dacht dat dat op te vangen was met een langere kooktijd, niet dus,  wortelen moesten karameliseren,  niks van dat al.  Asperges zijn gelukkig wel gelukt, spruitjes maar zo zo. Volgende keer meer aandacht daaraan,  het begon wel heel vies weer te worden dus maar gelaten voor wat het is.

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

 
Ah, op die fiets. Achja, als alles in ??n keer goed gaat is de lol er ook zo snel vanaf ;)
 
SilverFox zei:
Ah, op die fiets. Achja, als alles in ??n keer goed gaat is de lol er ook zo snel vanaf ;)
Hahaha,  ja inderdaad

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

 
Ik snap dat je baalt dat de groentje niet helemaal gelukt zijn.
Maar al met al toch nog een lekker maaltje.
 
Lekkere ribs. En de burger ook niet vergeten. Die ziet er ook heerlijk uit.
Groentes misschien even kort voor koken of stomen. En dan low en slow na garen. Voor de lekkere BBQ smaak. Het is namelijk wel heel lekker de groentes van de BBQ
 
Bram zei:
Lekkere ribs. En de burger ook niet vergeten. Die ziet er ook heerlijk uit.
Groentes misschien even kort voor koken of stomen. En dan low en slow na garen. Voor de lekkere BBQ smaak. Het is namelijk wel heel lekker de groentes van de BBQ
Dank, of eerst afdekken met alu folie? Kan het garen in de bak denk ik?
Burger was top inderdaad iets te weinig kruiden,  beetje expres gedaan omdat het goed vlees was,  van Aalvink.
Nieuwe ronde,  nieuwe kansen.
Vanmiddag gaat de lasagne erop. Jummie

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

 
Of die wortels met wat gember siroop en wat sinaasappelsap en wat korianderzaad, na het langzaam garen even in een skillet roosteren voor caramel, garing en een bomvolle smaak!

Maar so wie so een dikke pluim voor het buiten koken!
 
Sander72 zei:
Of die wortels met wat gember siroop en wat sinaasappelsap en wat korianderzaad, na het langzaam garen even in een skillet roosteren voor caramel, garing en een bomvolle smaak!

Maar so wie so een dikke pluim voor het buiten koken!
Skillet zoek ik op. Thnx

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

 
Simpel gezegd; een gietijzeren koekenpan ;)
 
Lekkere ribbels jammer van de groente had ik laatst ook volgende keer beter


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan