BasBQ
Beef en Steak

Spareribs easterwood

KamadoDre

Vuurmaker
Berichten
58
Na vele malen 3-2-1 methode te hebben gebruikt toch een keer de easterwood methode een kans gegeven.

En dat is een blijvertje hoor!

Voor het het eerst de frankys pork prank rub gebruikt, wat een genot!

Op aanraden van een vriend de bullseye bbq saus gebruikt. Ook erg blij mee!

Voor de vrouw des huizes een bavettetje op het laatst nog even op de kamado geknalt yum!

Een zeer geslaagde sessie!
f54f0218a96496587e25adcc298e5495.jpg
334d5887fff0e5ee1fc5c00fba17997c.jpg
adfe1e7f4e10410b7bcdfc8bd7154cf8.jpg
8c3bccee449b8b276d766f903e0232ad.jpg
64cb5c5991edc62aaac3d77f5b96c6ee.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Dat ziet eruit als zeer geslaagd, 

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk

 
Dat ziet er goed uit! Wat vond je het grote verschil met 3-2-1?

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

 
Lekker op deze manier zijn wat steviger of niet ??
En die bavette ziet er ook lekker uit


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Ja klopt! Stevigere bark en vond ook de vlees smaak beter doorkomen!

En het is sneller!

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Was alleen de bark steviger of waren de ribben zelf ook steviger? Ik heb de methode zelf nog nooit gebruikt maar weet wel dat mijn vriendin ze het liefst wat meer fall of the bone heeft
 
Toen ik de bavette aan bereiden was heb ik hem in een ovenschaal gelegd daar is ie naar mijn smaak iets te ver door gegaard (dus  fall of the bone).

Ik denk dat je het gewoon een keer moet doen! Ik vond het zeer smakelijk!

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Ziet er lekker uit, ik heb nog wat dikbevleesde ribbels  in de vriezer liggen, toch maar een keer proberen op deze manier.

Kleine vraag/opmerking: Ik zie dat je je probe met het rooster ding in je vlees hebt zitten, is daar een gedachte achter??
 
Nee is me nieuwe grill eye die ik aan het uit proberen was.

Verstuurd vanaf mijn SM-G950F met Tapatalk

 
Dat ziet er goed gelukt uit en de bavette is ook geen straf.
 
Prima maaltje ;)
 
Allemaal lekkere stukken vlees. Hot en fast ribs zijn mijn favoriet. Super lekker dat kluiven. En een mooi stuk bavet. Dat was smullen geblazen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan