Thunderflash
Stoker
- Berichten
- 469
Vandaag maar weer eens spareribs op de kamado. Was alleen thuis en had geen zin om te koken, ook geen zin in koolhydraten tenzij ze vloeibaar zijn. 
Ik heb in een Amerikaanse shop wat verschillende rubs gekocht en één van de rubs op de ribben gedaan.
Vervolgens de 3-2-1 methode gevolgd op de kamado.
De 2e stap heb ik roomboter, agave siroop en appelsap toegevoegd en ingepakt in aluminiumfolie.
Tot slot afgrillen met Sweet baby Ray bbq sauce.
De braadworstjes waren een klein voorgerechtje.
Al met al een heerlijk borrel gerecht.

Ik heb in een Amerikaanse shop wat verschillende rubs gekocht en één van de rubs op de ribben gedaan.
Vervolgens de 3-2-1 methode gevolgd op de kamado.
De 2e stap heb ik roomboter, agave siroop en appelsap toegevoegd en ingepakt in aluminiumfolie.
Tot slot afgrillen met Sweet baby Ray bbq sauce.
De braadworstjes waren een klein voorgerechtje.
Al met al een heerlijk borrel gerecht.
Laatst bewerkt: