Raphael
Vuurmaker
- Berichten
- 76
Vandaag maar eens spareribs gemaakt volgens dit Recept, naar onze smaak erg goed gelukt.
Mooie rookring en heerlijk mals en sappig
De rub zelf gemaakt volgens dit Recept, na 3 uur in de rook van appel en peer was het tijd om de ribs in te pakken met butcherpaper. En daarmee tesamen 50ml appelsap over de ribs gegoten
Na 2 uur in het papier te hebben gezeten de ribs uitgepakt en ingesmeerd met bbq saus.
De temperatuur gehele run keurig 115 graden met een paar uitschieters naar 125.
Als houtskool had ik weer de low and slow van fire-up welke een white quebrancho is.
Mooie rookring en heerlijk mals en sappig
De rub zelf gemaakt volgens dit Recept, na 3 uur in de rook van appel en peer was het tijd om de ribs in te pakken met butcherpaper. En daarmee tesamen 50ml appelsap over de ribs gegoten
Na 2 uur in het papier te hebben gezeten de ribs uitgepakt en ingesmeerd met bbq saus.
De temperatuur gehele run keurig 115 graden met een paar uitschieters naar 125.
Als houtskool had ik weer de low and slow van fire-up welke een white quebrancho is.