Beef en Steak

Spareribs 3-2-1

  • Onderwerp starter Onderwerp starter NasQ
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

NasQ

Gemarineerd
Berichten
1.219
Vandaag hadden we vrienden uitgenodigd om lekker te BBQen!

Vrijdag al de spareribs in de basis bbqrub gezet van Noskos. zes stuks in totaal 3 kilo:)

tuge2a2y.jpg

eja4umu9.jpg


Vandaag de cheapass partytent van de blokker opgezet om vervolgens mijn nieuwe 2dehandse OTP 57 voor het eerst aangestoken.

uveru4yp.jpg

e4u2e8yn.jpg

aseqy9ap.jpg


Wat een genot is het om zo te BBQen. Blijft prachtig op temperatuur. Geweldig!

e8u3y3uh.jpg


Vond het geweldig om ermee aan de slag te gaan en die partytent blijft aankomende winter mooi staan ;)

Aangezien de dames na de ma?skolven en gepofte aardappel al vol zaten bleven er zes spareribs over voor ons. We hebben er vijf opgekregen.. Haha

byqyjasa.jpg


Ik had ze 3-2-1 gemaakt. Dus ze vielen echt uit elkaar! We vonden ze heerlijk.
Voor herhaling vatbaar! Maar dan een paar minder :)
 
heerlijk!
 
Lekker, spareribs blijven mijn favoriet.
 
Goede klus! Maar je ma?s en aardappelen zijn toch sidedishes?
 
iBobnl zei:
Goede klus! Maar je ma?s en aardappelen zijn toch sidedishes?

Als vrouwen liever dat eten hoor je mij niet klagen ;)
 
Dat is een best maaltje!
 
ik hou wel van ribs, zien er lekker uit
 
Mooi gemaakt ik houd ook van de 3-2-1 manier.
 
Ik vond ze niet te droog, maar heb ze de eerste 3 uur ook om het half uur ingesprayed met appelsap. Daarna in de folie gezet met bbq saus en appelsap.

Wel had ik ze in het laatste uur wat vaker mogen insmeren met saus om ze wat gladder te krijgen. Verder vonden we ze heerlijk :)

Bedankt voor de leuke reacties!
 
Terug
Bovenaan Onderaan