ranonkel
Vuurmaker
- Berichten
- 67
Gister een inkbird isc-007bw binnen gekregen dus ik had een excuus om ribjes te maken vandaag. Ik kan dat soort speeltjes nooit lang ongebruikt laten.
Ik had nog spareribs van de makro in de vriezer dus die gister ontdooid. De normale 5 kilo doos uit het vriesvak.
Ingesmeerd met mosterd en daarna T-rex sweet heat rub er op. Samen met 2 blokjes druiven hout op de kamado 2 uurtjes roken op 110 graden. Daarna ingepakt en weer 2 uurtjes op 110.
Ondertussen een simpele marinade gemaakt van chilisaus bbqsaus bruine suiker en cayennepeper.
De sparerib daarmee ingesmeerd en terug op het rooster. Na een half uurtje nog een laagje marinade en een half uurtje verder was het ribje klaar.
Ik had nog spareribs van de makro in de vriezer dus die gister ontdooid. De normale 5 kilo doos uit het vriesvak.
Ingesmeerd met mosterd en daarna T-rex sweet heat rub er op. Samen met 2 blokjes druiven hout op de kamado 2 uurtjes roken op 110 graden. Daarna ingepakt en weer 2 uurtjes op 110.
Ondertussen een simpele marinade gemaakt van chilisaus bbqsaus bruine suiker en cayennepeper.
De sparerib daarmee ingesmeerd en terug op het rooster. Na een half uurtje nog een laagje marinade en een half uurtje verder was het ribje klaar.