- Berichten
- 826
Twee verschillende rubs gebruikt. Op binnen en buiten kant.
"3-2-1" methode. Super stabiel op 107 over de hele run. Ribben bij 68c kern en mooie bark ingepakt met roomboter, basterdsuiker, appelsap en honing. Daarna nog ruim een uur op de Q. Zat uiteindelijk op 7 uurtjes.
Garing en smoelwerk was top. Smaak was iets te zout, ik denk doordat ik ze na de pekel nog heb ingevroren.
Heerlijk in de tuin gegeten met elkaar op deze mooie herfstdag.
Hieronder nog wat foto's ter vermaak.
"3-2-1" methode. Super stabiel op 107 over de hele run. Ribben bij 68c kern en mooie bark ingepakt met roomboter, basterdsuiker, appelsap en honing. Daarna nog ruim een uur op de Q. Zat uiteindelijk op 7 uurtjes.
Garing en smoelwerk was top. Smaak was iets te zout, ik denk doordat ik ze na de pekel nog heb ingevroren.
Heerlijk in de tuin gegeten met elkaar op deze mooie herfstdag.
Hieronder nog wat foto's ter vermaak.

