Beef en Steak

Spareribje

marnixk77

Tondelzoeker
Berichten
2
Na lange tijd weer een bbq, dit keer een Weber Master Touch GBS E-5755. Daarmee het indirect bbqen ontdekt. En na een paar gewone bbq sessies nu maar eens een spareribje low&slow voor 5 uurtjes. Was even een gevecht om de temperatuur laag te krijgen. Met mijn stomme kop gewoon een volle starter gemaakt en in de weber gekieperd. Dacht met de schuif dicht gaat dat vanzelf goed....niet dus. Toch maar ff gegoogled en de snake methode gevonden, daarna ging het redelijk goed. Nog wel een beetje aan de hoge kant 130 ipv 100, maar hij smaakte wel lekker.

Links is na 2 uurtje op de bbq, rechts is voordat ie op de bbq ging. Vergeten een foto maken toen die klaar was :(
20210718_150639.jpg
20210717_204055.jpg
 
Niks mis mee toch ? daar had ik graag wat van van gegeten.
Beginnersfouten zijn niemand vreemd denk ik, ook niet als je al tig jaren achter de bbq staat en als het eindresultaat lekker eten is is het snel vergeten :D
 
Hup nog een keer maken en dan meer foto's, want 2 lousy fotootjes kan natuurlijk niet ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan