- Berichten
- 577
Van de week kreeg ik ineens mega veel zin in spare ribs door het onderwerp van @Veluwse Bob.
Gister even langs de hanos gereden en twee goed bevleesde spare ribs gehaald.
Vanochtend vroeg ontvliest en in een pork rub (had dit merk nog nooit gekocht) gezet.
Na een paar uurtjes in de koelkast de kamado joe aangestoken en een dubbele indirecte opstelling gemaakt en wat kers en appel rookhout toegevoegd.
Na 2 uurtjes in de rook zat de rub al vast en besloten in te pakken.
Na een uur en een kwartier even laten uitdampen in de kamado en vervolgens afgelakt met sweet baby ray sweet & spicy.
Resultaat was echt top! Super mals en veel vlees!
Gister even langs de hanos gereden en twee goed bevleesde spare ribs gehaald.
Vanochtend vroeg ontvliest en in een pork rub (had dit merk nog nooit gekocht) gezet.
Na een paar uurtjes in de koelkast de kamado joe aangestoken en een dubbele indirecte opstelling gemaakt en wat kers en appel rookhout toegevoegd.
Na 2 uurtjes in de rook zat de rub al vast en besloten in te pakken.
Na een uur en een kwartier even laten uitdampen in de kamado en vervolgens afgelakt met sweet baby ray sweet & spicy.
Resultaat was echt top! Super mals en veel vlees!