- Berichten
- 2.987
Natuurlijk is dit vloeken in de Kerk. En waarschijnlijk vliegen alle moderators gelijk boven op dit topic, maar ik waag het er toch op... 
Sous-vide niet als bereiding, maar om hetgeen je reeds hebt bereidt op te warmen.
Niets is lekkerder dan een groot stuk vlees, picanha, ribeye of dergelijk in zijn geheel te bereiden. Echter moet ik meestal alleen opeten (mijn vrouw is vegetarisch) en dan blijft er vaak wat over.
Het probleem met opwarmen (al dan niet eerst ingevroren) is dat het vaak uitdroogt en/of doorslaat. Mijn idee is dat sous-vide opwarmen dit geheel voorkomt, het wordt immers massaal in de horeca toegepast.
Klopt dit of zijn er nog andere betere manieren?

Sous-vide niet als bereiding, maar om hetgeen je reeds hebt bereidt op te warmen.
Niets is lekkerder dan een groot stuk vlees, picanha, ribeye of dergelijk in zijn geheel te bereiden. Echter moet ik meestal alleen opeten (mijn vrouw is vegetarisch) en dan blijft er vaak wat over.
Het probleem met opwarmen (al dan niet eerst ingevroren) is dat het vaak uitdroogt en/of doorslaat. Mijn idee is dat sous-vide opwarmen dit geheel voorkomt, het wordt immers massaal in de horeca toegepast.
Klopt dit of zijn er nog andere betere manieren?