BasBQ
Beef en Steak

Snelle pulled pork

 

Frans Jansen

Vuurmaker
Berichten
60
Pulled pork op de snelle (noskos) manier in de Kamado.
Een met een rub van Holy Gospel met Honey Bacon. De andere met A Touch of sweet.
Appel en Kers rookhout.
Uurtje of 5 op 120gr. Daarna ingepakt en door tot 92 intern. Rusten en plukken maar.
E8850ED3-A2A9-4B4D-9E3F-2850601A0D6E.jpeg

602F1AFB-01E1-41EF-B72A-2347082DB64E.jpeg
BA9C9389-D0E1-4151-BDC2-E858F06829B9.jpeg
72D0384C-7E4F-4555-B610-F5D6E847CCBE.jpeg
4460635C-7978-484D-BEF2-AF388A0F53E5.jpeg
24DE38E1-F39C-40D6-AA8D-A1A46D80FF36.jpeg
993FF70F-DCA1-4A50-B9C8-4A76837D91C5.jpeg
 
En, hoe smaakte het?
Ziet er goed uit
 
Mooi werk. Ziet er lekker uit.
 
Lekker hoor!

Pulled pork is altijd lekker.
 
Mooie run, gefeliciteerd met je knor.
 
Gefeliciteerd met je Knorretje. Dat ziet er lekker uit.
 
Terug
Bovenaan Onderaan