Sorry voor deze late reactie... We hebben zo ontezettend lekker zitten eten en " napraten" dat de update even moest wachten maar hier gaat ie......
Ik had de procureur in tweeen gesneden, eentje met wat meer rub en injectie dan de ander (het geheel was het wedstrijdrecept van Dennis). Wilde het verschil wel eens proeven.
Het verschil was er zeker, de malsheid van het vlees was bij degene die meer geinjecteerd duidelijk beter, ook de rub kwam beter uit (meer pit)
Verder was het een groot succes, de MOINKS zo gepland dat ze net iets eerder klaar waren dan de pulled pork. De schaal wel op tijd weggehaald (wilde de eetlust niet bederven en er nog een paar over houden)

De pulled pork geserveerd met north carolina coleslaw (recept van bluesmoke) wat een groot succes was, ben zelf niet zon salade eter maar deze voegde echt iets toe. Broodje erbij en heerlijk smullen. ( schaal stond op tafel en na het broodje blijf je gewoon uit de schaal pikken)
Toen nog een paar spiffs gegrild om het geheel compleet te maken, deze opgemaakt op een broodje en dan broodjes in stukken snijden als soort fingerfood.
Kofie met whiskey en gewoon cornettos na (ja de inspiratie voor toetje had ik even niet meer haha) en heerlijk uitbuiken..
Hieronder een kleine impressie
Heerlijk die leftovers haha