BasBQ
Beef en Steak

'sneeuwvrije' barbecue

 
 

Boel0037

Pitmaster
Berichten
960
Net alles even sneeuwvrij gemaakt en de atarter aangestoken. Warme koffie erbij want het is toch wel wat fris. ;)
Alles ligt klaar dus we kunnen beginnen.

4C19E945-E143-4A62-A0C4-6AE57880E321-322-000000A05EF88395_zps9c5da877.jpg


 
Je bent nu al goed bezig!
 
Lekker, vroeg me even af wat een 'atarter' voor barbecue was, tot mijn kwartje viel het is de starter ;).
 
Frits zei:
Lekker, vroeg me even af wat een 'atarter' voor barbecue was, tot mijn kwartje viel het is de starter ;).

Haha, ja da's mijn custom starter ;)
 
LOL, ik heb je draadje even afgesplitst.
 
Hoe laat eten we ?  :p
 
ik sluit ook wel aan hoor :D
 
Lekker hoor :) als je m flink opstookt is de tuin ook meteen sneeuwvrij :p
 
Ja ti's bij de q wel goed toeven. Ook glad trouwens haha
Net de glaze aangebracht...... Het begint op te schieten.


8F65608D-D689-49DC-B61D-E9065EE655DE-322-000000B079C33AB5_zps1552ec7e.jpg
 
dat glimt mooi hoor Boel!
 
Spannend, ik hou het in de gaten!
 
@boel: hoe is het gegaan verder?
 
Sorry voor deze late reactie... We hebben zo ontezettend lekker zitten eten en " napraten" dat de update even moest wachten maar hier gaat ie......

Ik had de procureur in tweeen gesneden, eentje met wat meer rub en injectie dan de ander (het geheel was het wedstrijdrecept van Dennis). Wilde het verschil wel eens proeven.
Het verschil was er zeker, de malsheid van het vlees was bij degene die meer geinjecteerd duidelijk beter, ook de rub kwam beter uit (meer pit)

Verder was het een groot succes, de MOINKS zo gepland dat ze net iets eerder klaar waren dan de pulled pork. De schaal wel op tijd weggehaald (wilde de eetlust niet bederven en er nog een paar over houden) :)
De pulled pork geserveerd met north carolina coleslaw (recept van bluesmoke) wat een groot succes was, ben zelf niet zon salade eter maar deze voegde echt iets toe. Broodje erbij en heerlijk smullen. ( schaal stond op tafel en na het broodje blijf je gewoon uit de schaal pikken)

Toen nog een paar spiffs gegrild om het geheel compleet te maken, deze opgemaakt op een broodje en dan broodjes in stukken snijden als soort fingerfood.
Kofie met whiskey en gewoon cornettos na (ja de inspiratie voor toetje had ik even niet meer haha) en heerlijk uitbuiken..

Hieronder een kleine impressie ;)

8F65608D-D689-49DC-B61D-E9065EE655DE-322-000000B079C33AB5_zps1552ec7e.jpg


67BE7D7C-869B-41EE-A1F5-28D5955E388F-1183-000001B7D1916359_zps071c63f9.jpg


06108605-4E30-4EE2-8A6A-780C71CD32DE-1183-000001B7C65EBE46_zpsce92f3f1.jpg


28134073-79B6-4F3A-939B-009ED7654ECF-1183-000001B7D8D7DDEF_zps4580918a.jpg


Heerlijk die leftovers haha
797BB5F2-F8C2-4AA4-8CB6-3E8324208054-1183-000001B7F4D15CE3_zps4515bea4.jpg
 
Leuke dag gehad zie ik, lekker allemaal. 1 tip neem de leftovers niet mee naar het werk. Je komt nooit meer van het gezeur van je collega's af.  ;D ;D
(als in wanneer mogen wij een keer langskomen ?)
 
Frits +1
 
Ziet er lekker uit heb je geen afdak?Neem niets mee naar je werk want als ze eenmaal geproefd hebben weten ze ook waar je woont. ;D
 
Terug
Bovenaan Onderaan