- Berichten
- 126
Oudejaarsdag sta ik de hele dag in de tuin oliebollen te bakken, dus dan kan de Weber net zo goed ook aan. Ik heb een mooi stukje procureur gekocht en ga voor mijn tweede Pulled Pork. Vorige keer heb ik de Minion methode gebruikt met de deflectorplate die bij m'n MT Premium geleverd werd. Dat ging redelijk, al moest ik één keer kolen bijvullen. Poging twee moet natuurlijk beter en dus wilde ik jullie tips nog eens doornemen, waar de Snake methode van harte aanbevolen werd.
Vraag:
Hoe doen jullie dat i.c.m. de deflector plate? Leg je de snake aan de binnenkant van de kolenring? Heb de video van Noskos gekeken en die zegt eigenlijk dat je met een lossen deksel moet werken en dat hij dus eigenlijk niet geschikt is voor de MTP, hoewel ik daar de deksel op zich nog van los zou kunnen halen. Maar ik vind dat scharnier nou juist zo fijn om even snel te kunnen kijken
En als ik de snake als een halve maan naar me toe leg, moet de rook altijd van de voorkant van de BBQ naar de achterkant waar het rooster zit. ALS dat al uitmaakt op een sessie van zo'n 8 uur...
Leuk als jullie meedenken en alvast een fijne jaarwisseling.
Vraag:
Hoe doen jullie dat i.c.m. de deflector plate? Leg je de snake aan de binnenkant van de kolenring? Heb de video van Noskos gekeken en die zegt eigenlijk dat je met een lossen deksel moet werken en dat hij dus eigenlijk niet geschikt is voor de MTP, hoewel ik daar de deksel op zich nog van los zou kunnen halen. Maar ik vind dat scharnier nou juist zo fijn om even snel te kunnen kijken

Leuk als jullie meedenken en alvast een fijne jaarwisseling.