Beef en Steak

Smullerijtje van vis

 
 
 
 

Peter64

BBQ Junkie
Berichten
5.028
Ff wat gerechtjes uit de zee klaar gemaakt. Begeleiding van gestoomde zeekraal, wakame salade en venkel uit de oven.
Uiteraard aangevuld met een flesje rosé uit Chili.

IMG_3805.JPG


Q is 200 C. Mijn oude W47 gebruikt.
Pijlinktvisjes, gemarineerd in olijfolie en citroensap. Indirect.
Garnalen in pittige chili saus. Indirect gegaard en direct af gegrild.

IMG_3806.jpg


Stukje zalmfilet bedekt met fijn gehakte venkel en dille gerookt op cederhout tot een kerntemperatuur van 52 C.

IMG_3810.JPG
IMG_3811.jpg


Als afsluiting een tonijnsteak gemarineerd in eigen teriaky marinade en bedekt met sesam zaadjes

IMG_3812.JPG


Bedankt voor het lezen. Voor de liefhebber kan ik de receptjes doorsturen.
 
Laatst bewerkt:
Mooi werk, de recepten mag je ook gewoon in het receptendeel plaatsen 😉.
 
Heerlijk maaltje heb je daar gemaakt. Mooie variatie aan vis. Lust ik ook wel.
 
Mooie inspiratie weer. Ik houd me aanbevolen voor de recepten :)

Sent from my GM1913 using Tapatalk
 
ziet er allemaal heel erg goed uit.
lekker hoor
 
Ziet er goed uit
Tonijn ook maar eens proberen 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan