- Berichten
- 5.028
Ff wat gerechtjes uit de zee klaar gemaakt. Begeleiding van gestoomde zeekraal, wakame salade en venkel uit de oven.
Uiteraard aangevuld met een flesje rosé uit Chili.
Q is 200 C. Mijn oude W47 gebruikt.
Pijlinktvisjes, gemarineerd in olijfolie en citroensap. Indirect.
Garnalen in pittige chili saus. Indirect gegaard en direct af gegrild.
Stukje zalmfilet bedekt met fijn gehakte venkel en dille gerookt op cederhout tot een kerntemperatuur van 52 C.
Als afsluiting een tonijnsteak gemarineerd in eigen teriaky marinade en bedekt met sesam zaadjes
Bedankt voor het lezen. Voor de liefhebber kan ik de receptjes doorsturen.
Uiteraard aangevuld met een flesje rosé uit Chili.
Q is 200 C. Mijn oude W47 gebruikt.
Pijlinktvisjes, gemarineerd in olijfolie en citroensap. Indirect.
Garnalen in pittige chili saus. Indirect gegaard en direct af gegrild.
Stukje zalmfilet bedekt met fijn gehakte venkel en dille gerookt op cederhout tot een kerntemperatuur van 52 C.
Als afsluiting een tonijnsteak gemarineerd in eigen teriaky marinade en bedekt met sesam zaadjes
Bedankt voor het lezen. Voor de liefhebber kan ik de receptjes doorsturen.
Laatst bewerkt: