@ AV: Oke dat is mooi dan!De tip voor overblijfselen in nasi of bami te doen ga ik onthouden.Voel al een pulled pork nasi aankomen
@ Boskatte: Zolang ik nog geen 57 cm heb is dat wel een mooie manier om wat extra ribs op de 47 klaar te maken B-)
Waarschijnlijk stel ik het aankomen van de smoker of grotere que nog even uit.Ik ga zeker wel de aanbiedingen en marktplaats in de gaten houden.Hoe verder de winter in,hoe goedkoper mensen der bbq gaan wegdoen denk ik.Ook heb ik andere hobby's (ja toch wel)Beetje offtopic maar kan nu een mooie motor upgrade kopen voor me auto.Mede daar door deze beslissing.
Desondanks gaat ik uiteindelijke ook me bbq uograden :> En daarna de smoker aankopen.
@ Boskatte: Zolang ik nog geen 57 cm heb is dat wel een mooie manier om wat extra ribs op de 47 klaar te maken B-)
Waarschijnlijk stel ik het aankomen van de smoker of grotere que nog even uit.Ik ga zeker wel de aanbiedingen en marktplaats in de gaten houden.Hoe verder de winter in,hoe goedkoper mensen der bbq gaan wegdoen denk ik.Ook heb ik andere hobby's (ja toch wel)Beetje offtopic maar kan nu een mooie motor upgrade kopen voor me auto.Mede daar door deze beslissing.
Desondanks gaat ik uiteindelijke ook me bbq uograden :> En daarna de smoker aankopen.